Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Renault > Clio/Clio II/Clio III
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-08-2017, 05:14 AM   #1
cueballthedog
AF Newbie
 
Join Date: May 2017
Location: Rochester
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post RENAULT CLIO ETOILE 16V Acceleration problems

Hi All,

new to the forum and Iíve had a look around and canít find anything similar that can help me

we have a
RENAULT CLIO ETOILE 16V
2000-2001, 1390cc,
5 door hatchback,
Manual, Petrol

We have a problem that when we are accelerating the power just drops off and need to lift off the accelerator and then slowly press the pedal down to get the power back this doesnít always work however
we donít have any warning lights coming on and we have had it plugged at a garage and they have said that no fault codes are coming up, it doesnít have a problem starting at all although the revs are sometime low so have to put foot on the gas. it has recently had a full service as well.

any ideas

many thanks

Dave
cueballthedog is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Renault > Clio/Clio II/Clio III

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:27 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts