Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > GMC > Yukon
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-25-2016, 06:05 PM   #1
Throbbin Rods
AF Newbie
 
Join Date: Nov 2009
Location: Lebanon, New Hampshire
Posts: 47
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
2004 Yukon XL Denali heated rear seats

Bought this 2004 Yukon XL Denali a few weeks ago. So far great vehicle. I did notice when my stepson was in back the other night that when he pushed the button for the heated rear seat the switch didn't light up and the seat didn't get warm. Are the rear heated seats on the same fuse as the front heated seats? Fronts work fine, haven't started troubleshooting yet but have spent a couple hours searching the web with no answer.
I appreciate any input anyone has.
Thanks
Bill
Throbbin Rods is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2017, 11:04 AM   #2
Throbbin Rods
AF Newbie
Thread starter
 
Join Date: Nov 2009
Location: Lebanon, New Hampshire
Posts: 47
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: 2004 Yukon XL Denali heated rear seats

Quote:
Originally Posted by Throbbin Rods View Post
Bought this 2004 Yukon XL Denali a few weeks ago. So far great vehicle. I did notice when my stepson was in back the other night that when he pushed the button for the heated rear seat the switch didn't light up and the seat didn't get warm. Are the rear heated seats on the same fuse as the front heated seats? Fronts work fine, haven't started troubleshooting yet but have spent a couple hours searching the web with no answer.
I appreciate any input anyone has.
Thanks
Bill
A little warmer today in NH, checked the fuse for the rear heated seats with my ohm meter, fuse is fine but switches do not light up when pressed and rear seats do not get warm.
Could it be the switches? Seems odd that both would fail at the same time. going to pull the switches tomorrow and see if there is power to them.
Throbbin Rods is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > GMC > Yukon

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:43 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts