Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Toyota > LS400/LS430/Celsior
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-14-2009, 07:20 PM   #1
youstillmydog
AF Newbie
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tarboro, North Carolina
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Lexus not changing gears properly

I have a 92 lexus 400 LS 4.0 sometimes while driving it seems the transmission locks in gear and will not change and the rpm goes up. The strange thing is that it only does it when the park or headlights are on. Also when I apply the brakes the reverse indicator light comes on. Anyone with these problems or suggestions on the fix?
youstillmydog is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Toyota > LS400/LS430/Celsior

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:46 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts