Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Volkswagen > Jetta/Vento/Bora
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-28-2003, 09:40 PM   #1
99_Mustang_GT
AF Newbie
 
Join Date: Dec 2003
Location: QC
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile Told my uncle I would help him with his Jetta, now I need your help guys !

His car is a 2000 Jetta VR6. It has a few problems. The ones I thought I would be able to solve concern the driver's seat heating and the A/C panel lighting. Both don't work !

I pulled the seat heating switch and there is power on 2 of the 6 wires. I also checked resistance between various pins and it looks like the switch is working properly. I also don't think it can be the fuse because the passenger seat works fine. What I don't get is that I never get any power to the connector located under the seat, no matter what the setting. Maybe I am doing something wrong here, can anybody tell me how to verify that the element works fine ? Is there any relay or is the current going directly through the switch ? I really don't want to have to remove the carpet and almost pray it's the element. Does anybody have a clue ?

As for the A/C panel, there is simply no lighting at all. The whole instrument cluster / radio is lighted but not the A/C panel. I can't even remove the damn assembly to make sure it is not a faulty connection located in the back. All I can do is pop the plastic panel and unscrew the assembly, can't take it out to save my life. Need your help here again.

Another problem I never promised I could solve is that the heater doesn't work on cold days. My uncle doesn't expect me to solve it but I would like to if it's not that hard. I know there is a TSB concerning this but I don't have access to the solution.

Any input will really be appreciated. I am going back tomorrow morning and would like to be able to solve these problems as he can't use the car until I'm done. Thanks guys !!
99_Mustang_GT is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD

Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Volkswagen > Jetta/Vento/Bora

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:47 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts