Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Eagle > Vision
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-13-2010, 05:31 PM   #1
dmgarirson87
AF Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Location: syracuse, New York
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
hooked up bettery wrong

I hooked my [COLOR=green! important][COLOR=green! important]battery[/color][/color] up backwards pos to neg and neg to pos only for a few seconds. A black box behind my battery smoked I never started the car while it was hooked up wrong nor were the keys in it. After that happened we realized it was hooked up wrong, so we hooked it up right and now accessories come on but the car wont turn over. It just clicks like the battery is dead but the battery was checked and is fine as well as the starter. There dont seem to be any melted wires going into the box that smoked.We also replaced the fusible links off the battery cable. Do you have any idea what else could be causing it not to start?
dmgarirson87 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Eagle > Vision

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:29 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts