Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Eagle > Vision
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-27-2009, 04:38 PM   #1
shaquita
AF Newbie
 
Join Date: Mar 2009
Location: augusta, Georgia
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy did i use the right transmission fluid

i have a 94 eagle vision esi i just got my transmission fluid change n a year time on monday we added 5qt. of supertect atf+4 transmission fluid it was working fine that day come tues. afternoon it started acting up. it goes n R, N ,P, but when you put it n drive it act like it don't want to go n drive but you step on the gas then it switch n gear it drives but it won't switch gears automaticly like it suppose to it stay in 1 gear so what the proplem did i use the wrong transmission fluid or what
shaquita is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 10:30 AM   #2
TigerStare
AF Newbie
 
Join Date: Apr 2008
Location: Gem City, Ohio
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Re: did i use the right transmission fluid

ATF+4 is the correct fluid. Nothing else should ever be put into a Chrysler transmission. Did you change the filter too? How was the fluid changed; was it drained by you and then filled up, or was it done at a shop and power-flushed? How long has it been since the last tranny oil change?

Quote:
Originally Posted by shaquita View Post
i have a 94 eagle vision esi i just got my transmission fluid change n a year time on monday we added 5qt. of supertect atf+4 transmission fluid it was working fine that day come tues. afternoon it started acting up. it goes n R, N ,P, but when you put it n drive it act like it don't want to go n drive but you step on the gas then it switch n gear it drives but it won't switch gears automaticly like it suppose to it stay in 1 gear so what the proplem did i use the wrong transmission fluid or what
TigerStare is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Eagle > Vision

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:55 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts