Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Eagle > Summit
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-07-2006, 06:39 PM   #1
chickenrun
AF Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Location: Peabody, Kansas
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
No start - 95 Summit wagon. How to diagnose a bad ECU?

The car won't turn over at all. We've checked all the fuseable links, replaced the distributor...(I was told that was the problem). I have suspected the ecu from the beginning because the ECU's are prone to problems with Eclipses and Talons. I took the ECU out and looked it over and it doesn't have any smell or visable problems.

When the key is turned on the Check Engine/Service Engine light doesn't come on at all. I think it should and that no light at all means either a bad ECU or no power to the ECU?

Am I on the right track? Can someone help point me to were to locate relays to check and/or where to send the ECU for repairs?

Thanks a lot
chickenrun is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Eagle > Summit

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:29 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts