Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > GMC > Envoy
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-14-2019, 09:27 PM   #1
Jennstoosweet
AF Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Location: Petal, Mississippi
Posts: 6
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
2004 Envoy Won't Start After Fusebox Replacement

Hi, everyone.

I recently purchased a 2004 envoy that had the fusebox under the hood short out and melt. I replaced the fusebox with the exact numbers as the old fusebox. Most of the wires in the two blocks I replaced were able to be reconnected, but around 10 needed to be spliced. After doing this, everything works, but the engin won't turn over and start. Battery was tested and is good. Replaced the main fuse connected to the fuse box and everything seems good, but it won't crank.

Could someone please help me out? I'm completely at a loss. Thanks in advance.

JB
Jennstoosweet is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2019, 09:41 AM   #2
aleekat
AF Enthusiast
 
Join Date: Dec 2001
Location: clarksville, Tennessee
Posts: 1,402
Thanks: 6
Thanked 147 Times in 143 Posts
Re: 2004 Envoy Won't Start After Fusebox Replacement

You need to check if you are getting 12v to the starter. So what do the dash lights do when you try to start?
__________________
Post back, that's what makes Forums Work.
aleekat is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to aleekat For This Useful Post:
Jennstoosweet (04-15-2019)
Old 04-15-2019, 06:48 PM   #3
Jennstoosweet
AF Newbie
Thread starter
 
Join Date: Mar 2017
Location: Petal, Mississippi
Posts: 6
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: 2004 Envoy Won't Start After Fusebox Replacement

Quote:
Originally Posted by aleekat View Post
You need to check if you are getting 12v to the starter. So what do the dash lights do when you try to start?
Hi. Thanks so much for replying. When I turn the key, it acts like it's trying to start, but it like it's not getting the signal. All the dash lights are working. I even tried leaving the key on and jumping the started. It turns over, but won't fire.
Again, thanks so much for your help.
Jennstoosweet is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > GMC > Envoy

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:44 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts