Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Toyota > Tacoma
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-31-2014, 07:02 PM   #1
mumblemouth
AF Newbie
 
Join Date: Oct 2004
Location: las vegas, Nevada
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Am i missing a hose? photo included

replaced fuel injectors today and then noticed these two ports. and cant remember if i had a hose hooked up to them. i cant find one laying around obviously. but curious if one is suppose to be there . and what effect it would have if its not on there

http://s1294.photobucket.com/user/Bi...df34b.jpg.html

http://s1294.photobucket.com/user/Bi...392e1.jpg.html
Attached Images
File Type: jpg 2_zpsde8392e1.jpg (55.0 KB, 4 views)
mumblemouth is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 10:25 PM   #2
Crvett69
AF Moderator
 
Crvett69's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Bellingham, Washington
Posts: 1,739
Thanks: 0
Thanked 73 Times in 73 Posts
Re: Am i missing a hose? photo included

should be a sticker on underside of hood showing what hoses there are and where they go
Crvett69 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2014, 07:40 PM   #3
mumblemouth
AF Newbie
Thread starter
 
Join Date: Oct 2004
Location: las vegas, Nevada
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Am i missing a hose? photo included

i have it. but it only has like 4 hoses on there. and i have way more than 4 hoses as it is. reason i was wondering also is if i put my finger over one of them i feel suction. but i dont want to just randomly put a hose on
mumblemouth is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2014, 08:53 PM   #4
Brian R.
Resident Chemist
 
Brian R.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Rockville, Maryland
Posts: 8,565
Thanks: 105
Thanked 152 Times in 152 Posts
Send a message via Yahoo to Brian R.
Re: Am i missing a hose? photo included

In photo IMAG0291_zpsbd8df34b.jpg, the tube should be plugged, just like the one next to it.

In photo 2_zpsde8392e1.jpg, the tube should be connected by hose to the diaphragm/actuator in the photo in view immediately below it.
__________________
Forum Guidelines:http://www.automotiveforums.com/vbulletin/guidelines.html

"What we've got here is a failure to communicate"

Last edited by Brian R.; 09-02-2014 at 01:03 AM.
Brian R. is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Brian R. For This Useful Post:
mumblemouth (09-02-2014)
Old 09-02-2014, 02:48 PM   #5
mumblemouth
AF Newbie
Thread starter
 
Join Date: Oct 2004
Location: las vegas, Nevada
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Am i missing a hose? photo included

thank you very much sir. got it
mumblemouth is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2014, 07:42 AM   #6
Brian R.
Resident Chemist
 
Brian R.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Rockville, Maryland
Posts: 8,565
Thanks: 105
Thanked 152 Times in 152 Posts
Send a message via Yahoo to Brian R.
Re: Am i missing a hose? photo included

You're welcome. FYI I believe the hoses on your hood sticker are for emissions control systems only.
__________________
Forum Guidelines:http://www.automotiveforums.com/vbulletin/guidelines.html

"What we've got here is a failure to communicate"
Brian R. is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Toyota > Tacoma

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:10 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts