Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Oldsmobile > Cutlass Series
Cutlass Series Includes Cutlass Ciera, Cutlass Cruiser, Cutlass Calais, Cutlass Supreme, Custom Cruiser, as well as the GM N-Body subforums.
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-14-2009, 04:27 PM   #1
Zca62783
AF Newbie
 
Join Date: Feb 2009
Location: Holland, Michigan
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
3.4L 1996 Cutlass Supreme Help please!!!

It has 152,000 miles on it. I've replaced upper and lower intake manifold gaskets, crankshaft position sensor, Ignition control module, thermostat, temp sensor, plugs, wires, oil and filter, trans filter and fluid, and the fuel filter. Car runs great. Smooth, starts right up. I can drive it or just let it sit and Idle. Lets say I just let it sit and idle, after 30 minutes it will rev up then back down and stall. Will start right back up but then do the same thing in a minute or so. What is making it do this. Should I replace the cam position sensor or is that not it? There is no check engine light that comes on, unless it is burnt out. Guess it could be. Could there be a vacuum leak? I am lost at this point. It runs the best it has in a long time but wants to stall at a red light or just idling after, about 30 minutes. It does not leak a drop of anything on the ground. Before I replaced the intake manifold gaskets it leaked all the time. Please help. I am gonna drive it and have it scanned to see if there are any codes. Any help or suggestions would be great. I am stuck.

Last edited by Zca62783; 02-15-2009 at 09:59 AM.
Zca62783 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks

Tags
3.4l stalls once warm, please help
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Oldsmobile > Cutlass Series

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:47 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts