Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Chevrolet > Camaro | Firebird > Camaro Discussions
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-03-2020, 01:21 AM   #1
Zero2000
AF Newbie
 
Join Date: Feb 2020
Location: Indiana, Indiana
Posts: 3
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
1998 Camaro front turn sginal issue

I've been all over the place looking for a solution to my issue, and I cant find anything to help me. This was the last thing I could think of. My front right and left turn signal do not work. They will come on when I turn the key, but they stay a solid glow even when I activate the turn signal. The light in the back of the car work as they are supposed to. I have bought new bulbs, new bulb connectors and wired them up, changed both the hazard flasher and turn signal flasher under the steering column. I can not think of anything else. Any help would be greatly appreciated.
Zero2000 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2020, 11:17 AM   #2
brcidd
AF Enthusiast
 
brcidd's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: troy, Ohio
Posts: 2,267
Thanks: 2
Thanked 164 Times in 162 Posts
Re: 1998 Camaro front turn sginal issue

Sounds like the daytime running light module is stuck in on postion....
__________________
Automotive A/C Engineer with:
'99 IH 4700 Toy Hauler
(2) '95 GEO Prizms both maroon
'99 GMC Yukon
'95 Chev 3500, 454 Dually Crew Cab- 145k miles-
Wife's Camel trailer puller.
'94 Astro- 370k miles
'94 Firebird Formula- 5.7L 180k miles- gone-
'92 Chevy Lumina Van 3.8L 264k
'86 GMC S-15 - 2.8L 154k
'87 Buick Park Ave . 187k
'86 Buick Park Ave 3.8L 199k miles- gone
'77 Chevy Vega- 2.5L 175k miles gone but not forgotten
'68 Camaro 396 4 spd RS/SS -72k miles-
brcidd is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to brcidd For This Useful Post:
Zero2000 (02-04-2020)
Old 02-03-2020, 01:58 PM   #3
Zero2000
AF Newbie
Thread starter
 
Join Date: Feb 2020
Location: Indiana, Indiana
Posts: 3
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: 1998 Camaro front turn sginal issue

Quote:
Originally Posted by brcidd View Post
Sounds like the daytime running light module is stuck in on postion....
At the risk of sounding stupid, where would that module be located? And thank you for the response.
Zero2000 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2020, 05:49 AM   #4
brcidd
AF Enthusiast
 
brcidd's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: troy, Ohio
Posts: 2,267
Thanks: 2
Thanked 164 Times in 162 Posts
Re: 1998 Camaro front turn sginal issue

A simple google search yielded this result:

The daytime running light module is behind the radio. It's just a bit bigger than a deck of cards and has two plugs on it. The left and right signals do go through separate relays, so it's possible for only one side to fail, however, the signals coming out of my DTRL module are good and neither front bulb lights! I have the same symptoms as you (parking lights alone will light the front bulbs).
__________________
Automotive A/C Engineer with:
'99 IH 4700 Toy Hauler
(2) '95 GEO Prizms both maroon
'99 GMC Yukon
'95 Chev 3500, 454 Dually Crew Cab- 145k miles-
Wife's Camel trailer puller.
'94 Astro- 370k miles
'94 Firebird Formula- 5.7L 180k miles- gone-
'92 Chevy Lumina Van 3.8L 264k
'86 GMC S-15 - 2.8L 154k
'87 Buick Park Ave . 187k
'86 Buick Park Ave 3.8L 199k miles- gone
'77 Chevy Vega- 2.5L 175k miles gone but not forgotten
'68 Camaro 396 4 spd RS/SS -72k miles-
brcidd is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to brcidd For This Useful Post:
Zero2000 (02-04-2020)
Old 02-04-2020, 12:14 PM   #5
Zero2000
AF Newbie
Thread starter
 
Join Date: Feb 2020
Location: Indiana, Indiana
Posts: 3
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: 1998 Camaro front turn sginal issue

Quote:
Originally Posted by brcidd View Post
A simple google search yielded this result:

The daytime running light module is behind the radio. It's just a bit bigger than a deck of cards and has two plugs on it. The left and right signals do go through separate relays, so it's possible for only one side to fail, however, the signals coming out of my DTRL module are good and neither front bulb lights! I have the same symptoms as you (parking lights alone will light the front bulbs).
Thank you for all your help. I'll get on that as soon as I have the free time.
Zero2000 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Chevrolet > Camaro | Firebird > Camaro Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:13 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts