Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Become a fan of Igor Sushko - Racecar Driver
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Ford > GT
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-21-2010, 05:27 PM   #1
fordman89
AF Newbie
 
Join Date: Mar 2010
Location: san leandro, California
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs down I cant get my shit box to run!!!!

92 GT 5.0 motor dies after fireing up.. fuel pressure is good, car will run if you put throttle half or more way down. will not idle. can any one help me before i light the hole thing on fire and throw it on lewelling???
fordman89 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2013, 07:21 PM   #2
ASE AMD
AF Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Location: san antonio, Texas
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Re: I cant get my shit box to run!!!!

Intake air control aka IAC maybe bad. Or map sensor. I'd check those.
ASE AMD is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Ford > GT

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:06 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
 
no new posts