Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Become a fan of Igor Sushko - Racecar Driver
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat

curtis73 curtis73 is offline

Professional Ninja Killer

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 12
  1. curtis73
    05-22-2011 09:34 AM
    curtis73
    No problem... welcome aboard. I would post in the Engineering/Technical forum or the Chrysler forum. Double posting isn't allowed. The Engineering/Technical forum gets more traffic, but the Chrysler forum has more specific Mopar knowledge. If it seems like a general issue, put it in the E/T forum. If its something specific to Mopars, you might get better responses in the Chrysler forum.
  2. Mr.BK
    05-20-2011 12:35 PM
    Mr.BK
    Hey Crutis, I'm brand new to AF, and not sure if I'm asking corectly. I have a problem w/ my chry cirrus. hopeing you can direct me to someone who might be able to help.
  3. curtis73
    12-30-2009 09:00 PM
    curtis73
    Only thing I can think of is that its a temporary glitch. If you haven't been able to post by the time you read this, try clearing out all of your internet history; cookies, temp files, etc.
  4. LieutenantCracker
    12-28-2009 09:00 PM
    LieutenantCracker
    --PS I was unable to find info on this subject in the FAQ or elsewhere, otherwise I wouldn'tve bothered you w/ it! Thx! :-)
  5. LieutenantCracker
    12-28-2009 09:00 PM
    LieutenantCracker
    Curtis,
    I can't seem to post a new thread under eng/tech... It keeps telling me to log-in... OBVIOUSLY I AM logged in-- Is there something wrong w/ the site or am I doing something wrong? I've posted several times before (ususally under Mercury Gr Marquis) and now I can't seem to post ANYWHERE on the site (I've tried several different forums (???)
  6. HeWhoKillz
    11-26-2009 10:42 AM
    HeWhoKillz
    I still think the clip is warped badly. I posted a video in the engineering technical room, you can see what I mean.
  7. HeWhoKillz
    11-25-2009 01:57 PM
    HeWhoKillz
    Doesn't pounding it in like you say damage the splines that are trying to mesh with the splines on the transmission input? However I have been just pushing and waiting. I didn't know how fragile the axles might be so I didn't want to just ram it in. I'm going to have to try this ramming procedure. I haven't tried that yet. I just get it in as far as I can go and attempt to push in from that spot which doesn't work.
  8. HeWhoKillz
    11-23-2009 03:51 PM
    HeWhoKillz
    I can't take the clip off? I did actually and put it back on because I was trying to round it off since it looks warped. I'd hate to have to get new axles all because the clip was no good and I don't think they sell just the clip. I didn't know the axles compressed. Are they hard to compress by hand if you went with your first method of pushing it into the whole and letting the compression push the axle in. I can put the axle in through the first half and then it doesn't go any further without any pain. If you put the extension on the inner joint, can't the boot come off? I don't care to see the inside of the axle right now.
  9. HeWhoKillz
    11-21-2009 09:52 AM
    HeWhoKillz
    Well, I'm trying to get the axles reinstalled along with everything else on my first engine change and I think the clips are warped. Ive tried hammering on the hub end with a soft hammer but its not going in and I fear the hammer would damage the threads on the hub end. Is there any method good to try and squeeze the clip down to round it? I don't know how others are but mine has maybe 1/8-1/16 of a cut out in it I suppose so it can be removed. It just seems to flop around alot on the end. The other axle shaft isn't so bad but still hard to use a soft hammer to get it in. Am I doing something wrong? I appologize for not posting this in a forum.
  10. HeWhoKillz
    11-19-2009 10:38 PM
    HeWhoKillz
    Curtis, I was refered to you by moppie. I was wondering if your wisdom and knowledge could explain to me what the clips on the end of the axle on a front wheel drive car are for. What their purpose is and whats the point of even having them if the axle is held on at the other end by the wheel hub and with that very large axle nut. Whats the point?

About Me

  • About curtis73
    Real Name
    Curtis Mittong
    City
    Penn Hills
    State
    Pennsylvania
    Zip Code
    15147
    Country
    United States
    Occupation
    Actor/Mechanic/Carpenter
    Interests
    Grease
    Gender
    Male

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-08-2012 12:39 AM
  • Join Date: 11-21-2002
  • Referrals: 3

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

All times are GMT -5. The time now is 04:18 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel
Automotive Forums .com - Car Forums - Privacy Statement - Top

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.