Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat

maxwedge maxwedge is offline

A990 racer

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 54
  1. maxwedge
    08-25-2017 02:37 PM
    Man, that's flying in that brick with wheels!!! Lol
  2. Chris Stewart
    08-23-2017 07:43 PM
    Chris Stewart
    Yup, he went the 8.69 with a 3. I guess he's finally leaning on it, found some airflow in the heads or upgraded his cam and springs.
    Ray Paquet still holds the record with an 8.53/155.
    I heard Paquets engine came from Charlie Westcott's shop, an ultra high hp shop & Pro Stock. Tony may have got one too.
  3. maxwedge
    01-22-2017 07:11 PM
    Wire gage is not an issue, did you try the relearn procedure?
  4. Beejay7739
    01-22-2017 12:45 PM
    The red security lite is not on, but a yellow lite that looks like a padlock stays on no matter what. I've looked at "everything" except the bcm and pcm.
    I added length to the green plug for better access when taking out the lock cylinder. If I used a different gage wire, could that be part of the problem?
  5. maxwedge
    10-03-2014 09:20 PM
    Ok, I see it is a 98, so the ckps is external so nix my last post. Front cover has to come off.
  6. maxwedge
    10-03-2014 09:17 PM
    Do you mean the crank sensor, check on this, they can typically break off and the broken piece can be pushed into the pan. If so I have left them in there, or pull the pan.
  7. not a motor head
    10-03-2014 11:38 AM
    not a motor head
    Oldsmobile supreme 2.8. I had the mechanic try to put a new camshaft sensor in. He called and said the old sensor had broken off in the motor. Is there anyway to get it out? I really don't want to take the motor out. The mechanic said I have to go through the bottom to get it out. Any suggestions?
  8. jamesmetairie
    09-29-2014 11:44 AM
    finally after about 8 years i bought ( a c delco)front strut cartridges for my 98 lumina(220,000 miles).
    i remember alot of discussion about how much oil needs to be used.
    i searched the forum and can,t find anything new.
    the instructions say fill it up with oil.
    my mechanic is chevy trained and drives a car same as mine.
    he said just a little is needed wne he did his.
    what would you do Max
    and thank you for your advice.
  9. maxwedge
    01-16-2013 07:25 PM
    TBI, sounds like a bad egr valve partially stuck open or a lazy idle air control.
  10. chad_ballard
    01-16-2013 12:27 PM
    1992 sierra 350 5.7L

About Me

  • About maxwedge
    New York
    Zip Code
    United States
    Retired Cadillac Troubleshooter
    Weightlifting, Nhra drag racing, fishing
    ASE Master,not renewed


Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 08:36 AM
  • Join Date: 03-15-2002
  • Referrals: 1


Showing Friends 1 to 8 of 8

All times are GMT -5. The time now is 03:20 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.