Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat

maxwedge maxwedge is offline

A990 racer

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 41 to 50 of 56
  1. maxwedge
    07-09-2009 06:20 AM
    maxwedge
    An egr stuck open can cause the lean code, may not be seating or carboned up.
  2. swood24
    07-08-2009 08:22 PM
    swood24
    have 1989 gmc k1500 has tbl code 32 and 44 for egr and o2s lean exhaust. what would be a good place to start
  3. maxwedge
    06-20-2009 07:20 PM
    maxwedge
    Are you talkng about the connector on the blower relay? If so that is a connector lock, just pry it straight out.
  4. CAPIII
    06-20-2009 07:12 PM
    CAPIII
    In reading your posts regarding the 03 envoy blowing problems (front air). I have located the module but I can't figure out how to get the connector piece off that goes into the actual blower. Tried pulling and squeezing every which way but no luck. It has an orange plastic piece on the end of it but I don't want to force anything to hard for fear of breaking something. Does that orange piece play a part in it coming out? Any advice would be much appreciated. Thanks!!
  5. maxwedge
    06-18-2009 03:18 PM
    maxwedge
    I believe this is the daytime running lamp module, the number is not a parts # though.
  6. boxturtle
    06-18-2009 03:06 PM
    boxturtle
    i have a 95 buick lesabre. i saw a similar problem on here, thats why i signed up. my parking lights and tail lamps will flicker on and off. IF i have the car running and the radio on, the radio display wil dim along with the lights( i think this is due to they normally dim when i turn on the headlights.) it has done it twice now, both times after a hard rain( but not everytime it rains). there is also some type of moduele or relay directly in the center of the firewall in the cabin with the number25621269 stamped on it. it clicks as the lights flicker, like its the problem. trouble is ive searched and searched all the gm websites, there is no listing for any part number like this. what is it, and is it the problem? is this thing just getting wet and shorting out?
  7. chalo2000
    04-18-2009 10:52 AM
    chalo2000
    Max,
    I have a 1995 Oldsmobile 88 that is giving me problems when I accelerate the car tries to stall or the car has no power even if I press the gas down to the floor nothing happens, the car basically slowly gets upto 50 milles and then is okay for most of the time. It does not do it at all the time but now is getting worse.
    I already change spark plugs, air filter and I will change gasoline filter today or tomorrow. I really need a good diagnostic so I appreciate if you can give me some good advice here.
    Thanks.
  8. maxwedge
    04-11-2009 02:43 PM
    maxwedge
    I believe so, but check with a parts house for the final word.
  9. auto trainy
    04-11-2009 08:10 AM
    auto trainy
    Max, can you tell me the difference in the 2000 3.8 starters? (supercharged and non-supercharged) would both work in a non supercharged?
  10. maxwedge
    04-01-2009 07:49 PM
    maxwedge
    The dash switch is the usual culprit here.

About Me

  • About maxwedge
    City
    Chestertown
    State
    New York
    Zip Code
    12817
    Country
    United States
    Occupation
    Retired Cadillac Troubleshooter
    Interests
    Weightlifting, Nhra drag racing, fishing
    Biography
    ASE Master,not renewed
    Gender
    Male

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 07:53 AM
  • Join Date: 03-15-2002
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 8 of 8

All times are GMT -5. The time now is 10:38 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.