Page updated on 11-17-2017

92 integra suddenly stopped runnning *please read*


bjohhnson209
11-21-2008, 03:55 AM
my 92 integra ls suddenly stoped running while i was driving , i replaced the fuel pump and still wouldnt start i tried different fuel relays still wouldnt start , put on a new distributor and a new ecu and still wont start i took it into the shop and they said the engine isnt getting spark and no power to fuel injectors , and ideas of what the problem may be ? please let me know i sold my other car to put money in this one and im stuck with no car now:banghead:

GSR2NVY
12-03-2008, 04:25 PM
Id replace the entire distributor unit (includes the cam position sensor). Probably doesn't know when to fire, so it never does.

gulloa
05-19-2009, 02:56 PM
have you tried replacing the starter relay? if it goes bad then you get no spark at all, also have you check all your ingintion rellay and fuses, many people dont think about it and spend so much money when in reality is a 20 dollar fix check on that hope it helps....

gillboy33
05-20-2009, 12:44 AM
u ever get ur integra running bc my 93 is getting spark and fuel but wont hit i was just wondering if u new how to help

gillboy33
05-20-2009, 12:46 AM
i was wondering if u got ur integra running bc my 93 is doing the same thing but mines getting spark and fuel just wont start the problem got bad and now it just wont start sry to bother but u know how 2 help?

luistito
06-17-2009, 10:54 PM
have u check the resistance of the CKP sensor?

Add your comment to this topic!