FAQ-Trouble uploading images -Mini Step by Step


NSX Fan
12-31-2007, 05:13 PM
I am having trouble posting pics. I have seen the tutorial by Gtmike400 and tried it. But i keep on getting this:

res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/pagerror.gifThe page cannot be found

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.Please try the following:

<LI id=list1>If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.
<LI id=list2>Open the files.automotiveforums.com (http://files.automotiveforums.com/) home page, and then look for links to the information you want. <LI id=list3>Click the res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/back.gif Back (http://javascript<b></b>:history.back(1)) button to try another link.
Click res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/search.gif Search (http://javascript<b></b>:doSearch()) to look for information on the Internet.
HTTP 404 - File not found
Internet Explorer

Please comment if you have a solution or hints and tips.
Thank you

freakray
12-31-2007, 05:18 PM
More details would be helpful.

Are you trying to upload photos to the AF gallery? If that is indeed what you're trying to do, that is the start of your problem - the AF gallery no longer works and the admin hasn't fixed it (hasn't worked for what must be close to 2 years!).

Try uploading your photos to a online photo site like imageshack.com or photobucket.com then post the links to the photos as outlined by Mike - let us know if you still run into issues and we can help.

Edit:
The following post outlines how to upload your images to photobucket.
As of 2008/01/10 the AF Gallery has been fixed and you can also upload your images to it.

TS

NSX Fan
12-31-2007, 06:18 PM
THANK YOU !!! Steven, and sory if i caused you any trouble Freekray.

Add your comment to this topic!