Vanishing avatar???


Mean_B16
12-11-2005, 02:21 PM
I don't get it, I update my avatar and it says thank you and loads like it should. I go to my post and it's there but once I make a new post or something my avatar vanishes???? This has happened 4 times since last night???? Any ideas why??? is it the server??

Mean_B16
12-11-2005, 02:27 PM
I don't get it, I update my avatar and it says thank you and loads like it should. I go to my post and it's there but once I make a new post or something my avatar vanishes???? This has happened 4 times since last night???? Any ideas why??? is it the server??


yep, dissapeared again :mad:

Lambo003
12-11-2005, 03:16 PM
The avatar monster musta ate 'em. . . :22yikes:
Whish that would happen to some of those huge sigs. . . :lol2:

Mean_B16
12-13-2005, 12:57 PM
The avatar monster musta ate 'em. . . :22yikes:
Whish that would happen to some of those huge sigs. . . :lol2:


um.....that doen't really help...thanks for the humor though??? :confused:

freakray
12-13-2005, 01:13 PM
Sure it's not a cache issue on your PC?

l_eclipse_l
12-14-2005, 10:57 AM
Sure it's not a cache issue on your PC?

No, it's not. I have the same problem, and I clear my cache regularly along with cookies.

CivicSpoon
12-18-2005, 02:10 PM
Been happening for over 3 months now (before the board upgrade): http://www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=452658 I contacted the Admins or whomever and never got a response. Although it has changed a little for me. The avatars would either be there or they wouldn't, now if they are not there I see the red X's.

Mean_B16
12-19-2005, 01:13 PM
Been happening for over 3 months now (before the board upgrade): http://www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=452658 I contacted the Admins or whomever and never got a response. Although it has changed a little for me. The avatars would either be there or they wouldn't, now if they are not there I see the red X's.


Well glad to see I am not the only one.

-Cano-
12-23-2005, 01:50 AM
Im in the same situation, avatars fail.
I just uploaded mine and it wont show, just like that. Nice, huh?

thecackster
01-06-2006, 10:49 AM
It's really just random for me, some peoples show, some don't. Mine does sometimes, sometimes it don't.

quteasabutton
01-09-2006, 01:56 PM
sometimes if you see just the red x you can right click and say show picture and that'll work.

vinnym86
01-09-2006, 03:14 PM
thats too much work. dont you know we're all fat lards around here?
i've had the same problem, haven't seen my pink floyd in a month now. i hope some admin knows whats up.

Add your comment to this topic!