Our Community is 705,000 Strong. Join Us.


'96 s10 Blazer power seat problems?


Captain Morgan
02-01-2005, 07:41 PM
I've got a '96 s10 blazer, 153,000 miles. The power seat worked when i bought the truck, but none of the buttons do anything anymore. The fuses on the left side of the dash all look ok, and everything seems to be plugged in under the seat correctly. I would think that if i burned up a motor, only one function would stop - any thoughts?

Chris

ftteck
02-01-2005, 07:53 PM
I have the wire diagram here if that will help? The only thing is I would check to see if you are getting power out of the switch one the side of your seat. Shoot me an email and I will give you the diagram.

BlazerLT
02-01-2005, 10:10 PM
check the wiring and inspect the fuses closely and replace if there is any question.

I usually replace just to be sure.

Captain Morgan
02-02-2005, 11:17 AM
Anybody know which fuse it would be and if that fuse is in the main pannel by the driver's side door? The only one i can find that makes any sense is "aux power", but the fuse seems fine. I swapped it with another, and it all seems to work.

Chris

BlazerLT
02-02-2005, 12:44 PM
Check the wiring going to the seat.

ftteck
02-07-2005, 10:18 AM
The fuse that powers your seats is the same one that powers up the windows.

ftteck
02-07-2005, 10:21 AM
Scatch that it's your PWR ACCY fuse. My bad I was looking at the wrong diagram.

ftteck
02-07-2005, 10:31 AM
I sent you the diagram of the seat wiring.

Add your comment to this topic!