97 Z24 2.4l missfire engine!!???


tatankha
10-30-2004, 11:20 AM
Hi! Well suddenly my Z24 2.4L 1997 started to behave strangely!. It's sound like a missfire or maybe an electrical problem , tell me!!: When I try to get the car going on 1st gear and try to accelerate progressively, the engine sounds like it going to stall but it actually doesn't . I finally can get some speed just like with a good engine but when I try to accelerate a little more strongly it's getting even worse and the engine seems to have what I would call a high frequency hiccup!!! . And it's getting worse each day!
I also noticed a strange "Tic tic tic tic tic" noise from the engine when i turn off the power!!!!

Can you help me in any way?

Thanks a lot in advance

Classicrocjunkie
10-30-2004, 11:27 AM
Check your wire to your coil packs and to your plugs... might even be better to take your plugs out and clean them or get new ones.. if its a miss fire, your car will feel like its jerkin like it want to go but them just can't do it..check all that out and make sure the connections are clean..

tatankha
10-30-2004, 11:33 AM
Check your wire to your coil packs and to your plugs... might even be better to take your plugs out and clean them or get new ones.. if its a miss fire, your car will feel like its jerkin like it want to go but them just can't do it..check all that out and make sure the connections are clean..


Thanks Classico I will check the wires and the coil packs. Do you think the TIC TIC TIC sound I hear when i turn off the engine come from the coil paks or a relay?

Thanks for your help

Add your comment to this topic!