2012 cruze brake issue


wlhavener203
08-27-2012, 09:36 PM
Every once in a while when i am going very slow (rolling), as if straightening out in a parking spot, or parallel parking, my brakes don't seem to work like they normally do. I will tap lightly on the brakes like I normally do, and usually they are sensitive and will stop. Sometimes it feels like the car is not registering that I am braking and it continues to roll until i either push the brake down as far as it will go or release the brake and hit it again. I took it back to the dealer and they told me there is nothing wrong.

GMCustomerService
08-28-2012, 09:11 AM
Good morning wlhavener203,

Congratulations on your 2012 Cruze! We're sorry that you have concerns about your brakes, though. I see that you recently visited your dealership for this concern - were they able to duplicate the condition you've described?

Sarah, GM Customer Service

wlhavener203
08-29-2012, 12:16 PM
Good morning wlhavener203,

Congratulations on your 2012 Cruze! We're sorry that you have concerns about your brakes, though. I see that you recently visited your dealership for this concern - were they able to duplicate the condition you've described?

Sarah, GM Customer Service

The dealer was not able to duplicate the condition I described. This issue only occurs intermittently. I plan to take it back to the dealer next week, if they can't find the problem I will take it to my mechanic.

gmtech1
08-29-2012, 02:50 PM
Have the dealer look up PI0797. This bulliten was just released Aug. 28th and it looks like it addresses your concern.

It addresses a problem with the electronic vacuum pump system. This is only for the 1.4l engine RPO code LUJ

Add your comment to this topic!